Σύνδεση

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της Β? Λυκείου του σχολείου μας: Γεωργακόπουλο Νικόλαο Ζαχαροπούλου Σωτηρία, Λώλου Χαριτωμένη, ,Μάσσιο Ελευθέριο, Τσετζάν Παναγιώτη, για τη συμμετοχή τους στον 31ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας - Ολυμπιάδα Χημείας 2017, ο οποίος διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Χημικών το Μάρτιο του 2017.

Οι μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις κλειστού τύπου (ερωτήσεις επιλογής), καθώς και σε επίλυση ασκήσεων, που αφορούν την ύλη της Χημείας της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Oι παραπάνω μαθητές έδειξαν ζήλο και αγάπη για τη Χημεία, σε όλη τη διάρκεια προετοιμασίας τους για το Διαγωνισμό και εργάστηκαν πολλές ώρες εκτός του σχολικού τους ωραρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Ένωση Ελλήνων Χημικών

• ο Τσετζάν Παναγιώτης κατέλαβε την 69η θέση με βαθμολογία 81,5/100
  • η Λώλου Χαριτωμένη κατέλαβε την 313η θέση με βαθμολογία 60/100

Η επιτυχία τους είναι μεγάλη, δεδομένου ότι η κατάταξη τους είναι στο σύνολο των 1395 μαθητών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό πανελλαδικώς!!! Μας έκαναν υπερήφανους! Η βαθμολογία τους κατατάσσεται στις υψηλότερες βαθμολογίες σε ποσοστά 1,9% και 11,4% του συνόλου αντίστοιχα!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του σχολείου μας, συγχαίρει όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στο Διαγωνισμό και ενθαρρύνει παρόμοιες προσπάθειες!!!

Νέα Ανακοινώσεις